Persoonlijk

New MATE

MATE-stoel van Nofruit - www.wimke.nlHet was even wat stil online. Mijn Instagram, Facebook en blog stonden deze kerstvakantie even op een laag pitje. Ik nam even mijn rust. En de rust had ik echt even nodig. Tijdens deze kerstvakantie slaap ik gemiddeld 9 uren per nacht, en dat is voor mijn doen heel veel. En het is zo lekker om de rust te vinden voor het lezen van tijdschriften, helpen bij Bente haar voorstelling, het verven van de gang en ik heb zelfs mijn haaknaald er weer bij gepakt. Netflix draait overuren. Hebben jullie deel twee van The Crown al gezien, prachtig!MATE-stoel van Nofruit - www.wimke.nlMATE-stoel van Nofruit - www.wimke.nl

MATE van Nofruit

Wat ik zo leuk vind aan Instagram en Facebook zijn de persoonlijke reacties op foto’s. Een tijdje geleden plaatste ik een foto (deze) van onze nieuwe stoel, de MATE op Instagram. Zoveel reacties op deze stoel had ik niet verwacht.

Deze MATE-stoel is ontworpen door Ed van Veldhoven, bekend van Holland Vormgevers en Ruig Objects. Hij staat bekend om zijn simpele ontwerpen. En dat is met deze stoel ook zo. Je ontwerpt de stoel helemaal zelf op de website van Nofruit. Je kunt kiezen voor een wit exemplaar of beuken, als schommelstoel, met plofkussens of een strak design. Zelfs de knopen op de kussens kun je zelf ontwerpen! Als je jouw MATE-stoel krijgt thuisbezorgd, zet je hem zelf in elkaar. En de beschrijving is nog makkelijker dan de boekjes van Nijntje (zeggen ze bij Nofruit).MATE-stoel van Nofruit - www.wimke.nlHier pronkt de schommelstoel, maar als je het schommelen even zat bent, haal je deze schommels er met het inbussleuteltje er gewoon af en heb je een fijne stoel voor de Netflix-avonden. Er zijn zelfs plannen dat je met de tussenliggende latten er ook een bankje of loveseat van kunt maken.

Tip van Hedwig van Nofruit: als je stofjes gaat uitkiezen voor je stoel, bestel dan zeker een paar kleurstalen. Ze hebben zoveel keus in stoffen dat je deze het best zelf even kunt voelen en combineren met de rest van je spullen. Ik stelde mijn stoel samen met deze stof: Sunbrella Renaissance Heritage Pompkin en op de knopen: Sunbrella Solids Polar Blue. Deze kleurcombi past helemaal bij mijn rustige nieuwe stijl in huis :).

MATE-stoel van Nofruit - www.wimke.nlMATE-stoel van Nofruit - www.wimke.nlNu pak ik de haaknaald er weer bij, want ik wil binnenkort weer een zelfmaker met jullie delen :).

Doei!

Ik schreef deze blog samen met Nofruit. Ik werk samen met merken en bedrijven die goed bij mij en mijn blog passen. Op deze MATE-stoel was ik op slag verliefd en past daarom perfect op mijn blog.

Heb je mijn andere blogs ook al gelezen?

No Comments

    Leave a Reply