Persoonlijk

Salontafel van marmer

Vakantietips

De vakantie zit er bijna op. De caravan heb ik schoongemaakt en staat nog even op de oprit, voor het geval we er nog eens een weekend op uit trekken. Ik heb op Instagram zoveel tips gekregen van leuke campings in Fryslân, dat we vast nog even de pootjes uitdraaien. (Had je mijn blog over de vakantie al gelezen? )Nu is het weer tijd voor wat orde en regelmat in huis, we ruimen lekker op zodat we volgende week weer lekker fris aan de slag kunnen.

Sip & Clara

Voor mijn vakantie deelde ik al even een foto van onze salontafel. Mijn zoektocht naar de perfecte salontafel van marmer of glas plaatste ik op Instagram. Ik kreeg fijne tips. Van de Sip en Clara pop up store kreeg ik een foto geappt, met DE tafel waar ik naar op zoek was. Ik reed naar Hemelum om de tafel in de auto te laden. En omdat marmer natuursteen is, was ik blij met de hulp. De megazware salontafel is een schot in de roos. Voor de koudere dagen leg ik er een jute kleed onder. Hoe vinden jullie de tafel?

PS; de prachtige bloemen plukte ik samen met Madee bij Pluktuin de Bascule in Hommerts.

Fijne avond

MIJN 60 FAVORIETE ZELFMAKERS EN RECEPTEN

In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt. Én dat je zo je eigen geluk creëert. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen. Zo laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten – superleuk voor die lange zomeravond! -, of hoe je in de lente limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk geeft van de eerste madeliefjes. Maak ik in de winter zelf de mooiste kransen en zoek in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

  • 5 sterren via Bol.com ★★★★★ 4,9/5 (34 reviews)
  • 60 zelfmakers & recepten
  • 256 pagina’s
  • 20 euro en gratis verzending!
Bestel direct
Meer informatie

ps. Bestel je mijn boek liever via Bol.com? gebruik dan deze link

No Comments

    Leave a Reply