Persoonlijk

Salontafel van marmer

Vakantietips

De vakantie zit er bijna op. De caravan heb ik schoongemaakt en staat nog even op de oprit, voor het geval we er nog eens een weekend op uit trekken. Ik heb op Instagram zoveel tips gekregen van leuke campings in Fryslân, dat we vast nog even de pootjes uitdraaien. (Had je mijn blog over de vakantie al gelezen? )Nu is het weer tijd voor wat orde en regelmat in huis, we ruimen lekker op zodat we volgende week weer lekker fris aan de slag kunnen.

Sip & Clara

Voor mijn vakantie deelde ik al even een foto van onze salontafel. Mijn zoektocht naar de perfecte salontafel van marmer of glas plaatste ik op Instagram. Ik kreeg fijne tips. Van de Sip en Clara pop up store kreeg ik een foto geappt, met DE tafel waar ik naar op zoek was. Ik reed naar Hemelum om de tafel in de auto te laden. En omdat marmer natuursteen is, was ik blij met de hulp. De megazware salontafel is een schot in de roos. Voor de koudere dagen leg ik er een jute kleed onder. Hoe vinden jullie de tafel?

PS; de prachtige bloemen plukte ik samen met Madee bij Pluktuin de Bascule in Hommerts.

Fijne avond

Smûk: het boek dat je inspireert om creatief te zijn

Wil jij leren hoe je knutselt, bakt en handwerkt? Met eenvoudige instructies en spullen die je vaak al in huis hebt, maak je indrukwekkende dingen. En zo creëer je je eigen geluk. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

In dit boek laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten, limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk kunt geven van de eerste madeliefjes. In de winter maak ik zelf de mooiste kransen en zoek ik in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij het seizoen past. Of je nu wilt ontspannen met een creatief project, je huis wilt versieren of een cadeautje wilt maken voor een vriend of familielid, in Smûk vind je inspiratie voor iedereen.

Bestel nu Smûk en ontdek hoe leuk en ontspannend knutselen, bakken en handwerken kan zijn!

  • 5 sterren via Bol.com ★★★★★ 4,9/5 (34 reviews)
  • 60 zelfmakers & recepten
  • 256 pagina’s
  • 24,95 en gratis verzending!

No Comments

    Leave a Reply