Persoonlijk

Salontafel van marmer

Vakantietips

De vakantie zit er bijna op. De caravan heb ik schoongemaakt en staat nog even op de oprit, voor het geval we er nog eens een weekend op uit trekken. Ik heb op Instagram zoveel tips gekregen van leuke campings in Fryslân, dat we vast nog even de pootjes uitdraaien. (Had je mijn blog over de vakantie al gelezen? )Nu is het weer tijd voor wat orde en regelmat in huis, we ruimen lekker op zodat we volgende week weer lekker fris aan de slag kunnen.

Sip & Clara

Voor mijn vakantie deelde ik al even een foto van onze salontafel. Mijn zoektocht naar de perfecte salontafel van marmer of glas plaatste ik op Instagram. Ik kreeg fijne tips. Van de Sip en Clara pop up store kreeg ik een foto geappt, met DE tafel waar ik naar op zoek was. Ik reed naar Hemelum om de tafel in de auto te laden. En omdat marmer natuursteen is, was ik blij met de hulp. De megazware salontafel is een schot in de roos. Voor de koudere dagen leg ik er een jute kleed onder. Hoe vinden jullie de tafel?

PS; de prachtige bloemen plukte ik samen met Madee bij Pluktuin de Bascule in Hommerts.

Fijne avond

60 zelfmakers & recepten

In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt.

Smûk kost € 17,95 en de verzending is gratis!

No Comments

    Leave a Reply