Smûk

Smûk op Creative Life

Zaterdag 24  maart wordt een spannende en heugelijke dag. Smûk is dan voor het eerst in het echt te bekijken en ook te koop! En dat doen we op Creative Life, de leukste creatieve beurs van het jaar. Je vindt het boek in de stand van uitgeverij Kosmos. Natuurlijk ben ik er zelf die hele dag zelf ook. Kan ik meteen wat leukst zetten in je boek :). Waarschijnlijk is het ook voor mij het eerste moment dat ik mijn boek in handen krijg. En dat is wel even een momentje hoor, er zit zoveel liefde, creativiteit en stressmomentjes in gestopt.

Vorig jaar was de eerste editie van Creative Life op de prachtige locatie, Werkspoorkathedraal in Utrecht. Hier vind je de leukste workshops, shopping adresjes en meet-ups van vrijdag 23 maart tot en met zondag 25 maart. Ik schreef er vorig jaar een blog over.

Ik zou het heel leuk vinden om je zaterdag 24 maart tegen te komen! Zie ik je daar?

Liefs Wimke

PS. je kunt het boek ook hier bestellen.

2 Comments

 • Reply
  Alet
  11 maart 2018 at 08:21

  Je zult wel met spanning naar deze dag uitkijken…….
  Ik wens je veel succes en plezier daar.
  X

 • Reply
  Mirjam
  11 maart 2018 at 22:04

  Wat ontzettend gaaf voor je, Wimke!
  “helaas” ga ik 23 maart, anders had ik graag een gesigneerd exemplaar meegenomen!
  Geniet ervan!

Leave a Reply