Hindeloopen

Wandelen, alsof we iets heel smerigs zeggen. Bente en Madee vinden wandelen vreselijk. ‘Hoe lang gaan we dan?’, ‘gaan we daar wel wat leuks doen’?, ‘moeten we ver’? en ‘hebben ze er wel een restaurantje voor warme chocolademelk?’. Op de foto’s ziet het er mooi en gezellig uit, maar het is eigenlijk niet te doen. Maar zo’n hele dag thuis, beetje wassen, stofzuigen en scrollen op mijn telefoon is ook geen optie als de zon schijnt. Dus hup in de auto en omkopen met een warme chocolademelk.

Voor een paar weekenden terug reden naar Hindeloopen. Hindeloopen is mijn favoriete wandelplek èn fotografeerplek. Ik neem dan ook altijd mijn camera mee. Het blauwe reddingshuisje bij de haven is te gek fotomateriaal. Na een wandeling over de dijk lopen we terug en drinken we warme choco bij het restaurantje op de hoek. We zijn genoeg uitgewaaid en gaan voldaan terug naar huis om lekker op de bank te hangen achter de iPad ;).

Liefs

Andere blogs...

10 Reacties

 • Reageer
  Nynke
  26 januari 2017 op 20:54

  Heel herkenbaar! Hier gaan de jongens ook met frisse tegenzin mee wandelen 🙁
  Soms gaat de spacescooter of step mee. Zijn ze iets beter vooruit te branden…
  Je foto’s zijn wel prachtig geworden!!

  • Reageer
   Wimke Tolsma
   27 januari 2017 op 09:56

   Gelukkig zijn we niet de enige ;). De spacescooter mee is wel een goede tip!
   x

 • Reageer
  Joyce
  26 januari 2017 op 21:37

  prachtige foto’s weer Wimke!

 • Reageer
  Judith
  26 januari 2017 op 22:05

  Ah, onze meiden zijn dus niet de enigen die tegensputteren bij het voostel erop uit te gaan, maar als we eenmaal uit de auto zijn willen ze niet meer naar huis. Mooie foto’s, wij gaan meestal naar Stavoren, maar Hindeloopen is een goed idee voor de volgende keer.

  • Reageer
   Wimke Tolsma
   27 januari 2017 op 09:57

   He ja Stavoren! Daar ben ik ook al even niet geweest, deze was ik even vergeten. Stavoren is ook zo leuk. Hoe heet die visboer ook alweer? x

 • Reageer
  Dita
  27 januari 2017 op 07:41

  Mooie foto’s! Hindeloopen is zo leuk. Wij lagen er vorig jaar met de boot.

  • Reageer
   Wimke Tolsma
   27 januari 2017 op 09:58

   Ooo als wij een boot hadden dan ging ik ook daar naartoe! Je hebt daar ook zulke leuke mini strandjes, maar dat is voor de zomer weer leuker 😉 XX

 • Reageer
  Alet
  29 januari 2017 op 09:22

  Inderdaad, ze zijn niet altijd gemakkelijk over te halen. En dan mag een beetje omkopen met warme chocolademelk best. Vind ik trouwens zelf ook fijn en gezellig, afsluiten met iets warms. En uiteindelijk voelt iedereen er zich goed bij, even buiten uitwaaien.
  Je maakte prachtige foto’s!

 • Reageer
  Janneke
  7 februari 2017 op 16:10

  Mijn tante is altijd helemaal vol lof over de kringloopwinkel in Hindeloopen! In november waren we bij haar in Joure op bezoek en natuurlijk gingen we dus ook naar Hindeloopen. Wat denk je? Alle winkeltjes, restaurantjes en ook de kringloop waren dicht.. pech gehad 🙁 Ben nu wel heel erg benieuwd naar die kringloop geworden!

 • Laat een reactie achter